Din Køreskole v. Lasse Henriksen

Personbil

Din Køreskole satser på kvalitets undervisning, hvor eleven er i centrum. Derfor er teorilokalet forsynet med biografstole, fladskærm og de sidste nye undervisningsmaterialer, så du som elev får ordenlige forhold. Selve undervisningen bliver eleven fuldt integreret i, så jeg er sikker på du kan stoffet.

Teori

Undervisningsstedet er Dr. Louisegade 8c i Thisted (lige overfor busstationen, nemmere bliver det ikke).

Teoriundervisningen starter en torsdag, efterfulgt af en uge med teori både tirsdag og torsdag. Derefter er der kun teori om tirsdagen. Teoritimerne finder sted 16:00 til 18:15. Teoriundervisningen løber over 7 uger (mindst 29 lektioner) og afsluttes med en teoriprøve hos politiet.

Teoriundervisningen hos Din køreskole er ikke DVD-baseret, hvor du bliver overladt til en dum skærm!! Hos os er der altid personlig klasseundervisning, ved en kyndig instruktør, som forholder sig kritisk til dine kundskaber, samt udspørger dig undervejs, for på den måde at sikre sig, du har forstået stoffet.

Teorilokalet er indrettet som auditorium med behagelige biografstole, samt undervisning på fladskærm.

Kørsel

Skolevognen til kørsel på vej, er en Audi A3 2,0 TDI Sportsback Sport. Årg. 2018. Den har 6. gear. Samt en masse smarte detaljer, som gør dine køretimer mere behagelige. Køretimerne omfatter mindst 16 lektioner på vej, 4 lektioner på manøvrebane og 4 lektioner på køreteknisk anlæg.

På manøvrebanen (“kravlegård”) lærer man at betjene bilen korrekt i stille og rolige omgivelser. På manøvrebanen skal man ifølge loven have, minimum 4 lektioner á 45 min. Da dette er et minimums krav kan det være vi bruger mere tid, det afhænger af den enkelte person. Jeg benytter manøvrebanen i Thisted, som er beliggende på Lerpyttervej 17.

Glatbane kurset/Køreteknik er placeret sidst i undervisningsforløbet. Her lærer eleven bremse og undvigemanøvrer. Glatbane har en varighed på minimum 4 lektioner á 45 min. Glatbane omfatter både kørsel på tør og glat vej.